What are you looking for?
4 december, 2014
4043 Views

Nu är de här – kökslamporna!

Så är den sista och viktiga pusselbiten i köket på plats – belysningen. Tre lampor som införskaffats via Malmnäs Möbler och Interiör belyser nu bänkytorna. Med ljus blir allting lättare och när det dessutom blir ett mysigt ljus blir det också roligare.

…minns tillbaka och ser mig själv stå med penna och tumstock i ett rum som någon gång åter ska likna ett kök. Funderar och mäter, funderar och mäter. Var ska jag rekommendera elektrikern att sätta upp ledningarna så att köksbelysningen blir snygg, men inte minst att den blir en god hjälp för köksarbetet?

…och nu tillbaka till nutid: Bra planerat Dag! Du kan vara nöjd!


4 Responses

  1. Barb

    You put together all the elements with such thought to detail, functionality, beauty, lighting and comfort. I can not wait to have a morning coffee in your gorgeous kitchen the next time we return to Sweden. Congratulations! It must be a wonderful feeling to see the end result after so much hard work.

    1. It is Barb! I love my kitchen and I am looking forward to the day you and Frank will be here to join me.

  2. frank rossi

    jag älskar dessa lampor !

    1. Din kärlek är besvarad Frank. Lamporna älskar dig tillbaka!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Jag erbjuder kommunikationstjänster samt inrednings- och trädgårdsdesign som bidrar till att stärka ditt företagets varumärke. Dessutom: Är du privatkund och vill ha hjälp med inrednings- eller trädgårdsdesign. Välkommen!