För privatkund

Drömmer du om att skapa ett lite mer personligt hem eller trädgård, men har svårt att få till det? Har du kanske kört fast och inte vet hur och vad du ska göra? Eller kanske handlar det bara om brist på tid att komma vidare?

Oavsett orsaken: kontakta mig för rådgivning och planering – du väljer själv vilken hjälp du behöver.

Mina färdigheter för att kunna hjälpa dig: jag har en kreativ ådra både vad gäller att designa trädgårdar och inredning i hus, jag har erfarenhet av det praktiska genomförandet och jag gillar att försöka åstadkomma det som är lite mer personligt. Ta gärna en titt på mina blogginlägg på denna sida för att får inspiration samt för att bedöma om du tror att jag är rätt person för att hjälpa dig att genomföra dina drömmar.

OBS! Mitt eget hem har jag inrett utifrån ett tema och en färgsättning. Jag lovar att jag har fler stilar och ytterligare idéer att dela med mig av.

PRISLISTA PÅ OLIKA UPPDRAG

INREDNINGSDESIGN: Jag inleder med att besöka dig och ditt hem för att höra dina funderingar och idéer om ditt framtida hem eller enbart den del av hemmet du behöver hjälp med.

Därefter går jag hem på kammaren och tar fram ett förslag.

Pris: 600 kr/h

För större projekt ges offert.

INREDNINGSRÅDGIVNING: Jag besöker dig i ditt hem och ger tips och råd om möjliga förändringar. Hembesök med rådgivning drygt 1 timme.

Pris: 900 kr

TRÄDGÅRDSDESIGN: Jag besöker dig och din trädgård cirka 1 timme. Vi går igenom dina funderingar och idéer om hur du vill ha din framtida trädgård eller enbart den del av trädgården som du behöver hjälp med.

OBS! Det är en stor fördel om du har en skalenlig ritning där alla byggnader på tomten är inritade.

Därefter går jag hem på kammaren och tar fram ett förslag inklusive växtlista.

Pris: 600 kr/h

För större projekt ges offert.

TRÄDGÅRDSRÅDGIVNING: Jag besöker dig och din trädgård i drygt 1 timme för att utifrån dina tankar om din trädgård ge tips och råd för vad och hur du kan göra.

Pris: 900 kr

.