What are you looking for?
28 november, 2014
1151 Views

Återvinning av gammalt hantverk

Det är en sorg att se när trender innebär att gammalt hantverk inte längre är inne och därmed offras till sopberget. Hade jag bara haft utrymme hade jag samlat alla gamla rustika möbler som tappats ihop och som ofta pryds med diverse sniderier i hopp om att rädda dem för framtiden. Glädjande nog har jag åtminstone utrymme nog att rädda en del möbeldetaljer för att istället ge dem nya prydnadsfunktioner.

Har bland annat satt upp ett band av möbelknoppar framför den putsade skorstensväggen; möbelknoppar från många olika möbler, från många olika hem – tänk om möbelknoppar kunde tala…

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Jag erbjuder kommunikationstjänster samt inrednings- och trädgårdsdesign som bidrar till att stärka ditt företagets varumärke. Dessutom: Är du privatkund och vill ha hjälp med inrednings- eller trädgårdsdesign. Välkommen!