En artikel om mitt hem i Magasin DAGG

Magasin DAGG har skrivit en artikel om mig.

Läs den på www.magasindagg.se

I den vita villan i Fågelsång har kreativiteten inga gränser. Här har uttjänta föremål fått nytt liv. Ett rostigt plåttak pryder vardagsrumsväggen, möbelsnickerier dekorerar dörrar och en gren håller upp en bokhylla. I Dag Gustavssons hus är alla detaljer valda med omsorg för att skapa ett varmt och välkomnande hem.

 

Tidningsreportage om mitt hem

Kände till att det skulle bli ett reportage om mitt hem i bilagan som medföljde Hallandsposten och Hallands Nyheter i dag (15/10), men när jag fick tag i tidningen visade det sig till och med att jag pryder omslaget.

Har du inte tillgång till tidningen är det bara att klicka på länken eller bilden nedan.

Hus & Hem Dag återbrukar med (egen) stil

fullsizerender

 

Ord i rätt ordning skapar mening

Att sätta samman växter, skapar en rabatt. Att sätta samman färg, material och möbler skapar ett rum. Att sätta ord i rätt ordning ger mening.

Jag sysselsätter mig med alla dessa sammansättningar, men hittills har jag främst visat mina inrednings- och trädgårdsprojekt. Den illustrerande bilden visar att jag då och då istället ägnar mig åt skrivande och framöver ska jag tänka på att dela med mig lite även av den varan till dig som tittar in och läser mina blogginlägg.

(Det är klart att varje text, även denna, är ett exempel på att jag skriver. Men jag tror att du förstår vad jag menar.)

Allt för nu! Ha det gott!

Nu tar jag nya tag

Även dagdrömmar tar sin paus ibland, inte för att jag slutat fundera på nya projekt men tiden och, jo faktiskt, orken har inte riktigt räckt till. Livet kom emellan och jag har helt enkelt ägnat mig åt annat än att blogga.

Men nu är jag här igen! Inleder dock endast med ett stilleben från min köksö och återkommer med mera inredning inom kort.