What are you looking for?
17 mars, 2016
1538 Views

Ord i rätt ordning skapar mening

Att sätta samman växter, skapar en rabatt. Att sätta samman färg, material och möbler skapar ett rum. Att sätta ord i rätt ordning ger mening.

Jag sysselsätter mig med alla dessa sammansättningar, men hittills har jag främst visat mina inrednings- och trädgårdsprojekt. Den illustrerande bilden visar att jag då och då istället ägnar mig åt skrivande och framöver ska jag tänka på att dela med mig lite även av den varan till dig som tittar in och läser mina blogginlägg.

(Det är klart att varje text, även denna, är ett exempel på att jag skriver. Men jag tror att du förstår vad jag menar.)

Allt för nu! Ha det gott!

Taggar:
Related Post

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Jag erbjuder kommunikationstjänster samt inrednings- och trädgårdsdesign som bidrar till att stärka ditt företagets varumärke. Dessutom: Är du privatkund och vill ha hjälp med inrednings- eller trädgårdsdesign. Välkommen!