Före och efter i matrummet

Det var ett tag sedan, men nu är det åter dags att göra en återblick i renoveringen av mitt hus. För min egen del en påminnelse om vad jag hunnit med. För dig som läser och tittar på bilderna en inspiration att se möjligheter som finns i att göra om ett redan befintligt hem istället för att tänka att nybyggnation är den enda vägen.

I och med att jag valde att riva större delen av två väggar till matrummet blev det luftigare. Det knyter också ihop köket och vardagsrummet.

Övrigt som jag fick göra för att få en ny stil på matsalen:
Slipat om golvet och betsat det i samma färg som köksgolvet.

Målat taket i samma färg som köket.

Putsat över fuskteglet med murbruk samt flytspacklat över klinkern under kaminen.

Satt upp gamla spegeldörrar som bröstpanel.

Tapetserat.