What are you looking for?
22 december, 2015
1278 Views

Mitt hem i Drömhem & Trädgård

Så kom det till sist – reportaget om mitt hem i tidningen Drömhem & Trädgård (nr1 2016). Det är en kick att få se sitt eget hem i en inredningstidning och leder det till att jag får fler besökare på min blogg gäller det att jag skärper mig igen och gör lite fler inlägg. (Samtidigt finns det en del att titta tillbaka på. Bilder som visar vägen till ett ganska färdigt hus.)

Detta blir dock ett kort inlägg för nu är det inte många timmar kvar innan julen är här på allvar. Ska jag kunna lägg in några bilder från mitt julpyntade hem gäller det att jag sätter fart nu!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Jag erbjuder kommunikationstjänster samt inrednings- och trädgårdsdesign som bidrar till att stärka ditt företagets varumärke. Dessutom: Är du privatkund och vill ha hjälp med inrednings- eller trädgårdsdesign. Välkommen!