Sista delen av ovanvåningen klar

Har haft en del av hallen på ovanvåningen kvar att renovera. Har dröjt lite med detta utrymme då jag inte riktigt varit på det klara med vad jag ska använda det till och hur det skulle kunna se ut. Till slut har jag bestämt mig och det fick, för helhetens skull, bli samma färgval som för den övriga delen av hallen. Fördelen med detta är att hallen nu upplevs som större. Ytterligare en fördel är att det därmed upplevs som mindre plottrigt.

Vad blev då utrymmets funktion? Jo, ytterligare en sängplats för gäster. Jag har redan ett mindre gästrum, men då jag bor på landsbygden utan tillgång till kollektivtrafik är det bra att kunna erbjuda sängplats till gäster som vill kunna ta ett glas eller två till maten – eller som bara vill stanna kvar för att de trivs.