What are you looking for?
  • /
  • Uthusen
  • /
  • Fuskspröjs gör carport till lusthus
20 mars, 2015
2499 Views

Fuskspröjs gör carport till lusthus

De tidigare ägarna till min fastighet byggde ny carport. I samband med detta satte de in två jättestora fönsterrutor för att fortsatt kunna se den fina utsikten ner mot ån.

Jag har gillat denna idé, men har tyckt att de stora fönsterrutorna blir för stora för att passa in i miljön. Därför har jag nu byggt vad jag kallar fuskspröjs för att dela in fönsterrutorna i mindre ytor, på så vis får huset genast ett äldre utseende och i mina ögon blir det därmed lite mysigare. Nu är det till och med så mysigt att det finns en potential att, när behov finns, använda carporten som ett lusthus.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Jag erbjuder kommunikationstjänster samt inrednings- och trädgårdsdesign som bidrar till att stärka ditt företagets varumärke. Dessutom: Är du privatkund och vill ha hjälp med inrednings- eller trädgårdsdesign. Välkommen!