What are you looking for?
14 mars, 2015
2191 Views

Tavlor från husets egen historia

För drygt ett år sedan rev jag ut golvet i vardagsrummet för att få in ett bättre reglat golv. Vid detta arbete hittade vi åtskilliga gamla tidningar som används som en tunn isolering. Många av tidningarna var amerikanska, vilket vi inte blev speciellt förvånade över eftersom vi kände till att de som byggde huset 1934 hade familjemedlemmar som prövade lyckan over there.

Många tidningar hade genom mössens gnagande förvandlats till något som en dokumentförstörare hade varit avundsjuk på, men de som var i tillräckligt bra skick har jag sparat på. En del av dessa tidningar har jag nu klippt och skurit i för att låta en del av innehållet bli till tavlor i rummet där de legat gömda i 80 år.


2 Responses

  1. Helen

    Snyggt! och roligt i dubbel bemärkelse med anknytning både till huset och dina tidigare yrken!

    1. Tack Helen! Kan tillägga att när vi lagt det nya golvet lade jag tillbaka en av de gamla tidningarna samt ett nytt exemplar av Laholms Tidning bland annat innehållandes en krönika av mig.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Jag erbjuder kommunikationstjänster samt inrednings- och trädgårdsdesign som bidrar till att stärka ditt företagets varumärke. Dessutom: Är du privatkund och vill ha hjälp med inrednings- eller trädgårdsdesign. Välkommen!