What are you looking for?
22 november, 2014
1935 Views

Hallväggarna har pusslats ihop

En inredningsdetalj som jag gått och drömt om länge är att få klä in en vägg med brädbitar i ett stort kollage i olika färger och längder. Idén har verkat både enkel och rolig.

Redan när jag hade köpt huset började jag fundera på var någonstans i huset det skulle passa att genomföra denna idé, inte minst var det skulle fungera att använda många olika färger. Efter hand som färgsättningen av husets olika rum fortskridit har jag börjat tvivla på om det skulle bli genomförbart, tills jag slutligen insåg att idén behövde justeras något för att smälta väl in – istället för många olika färger har det blivit två färger; två nyanser av bets.

Pusslet är lagt och istället för ursprungstanken att klä en vägg är nu halva hallen klädd i brädbitar som jag köpt av en lokal möbeltillverkare.


2 Responses

  1. Henrik

    Vad snyggt och kreativt.

    Förmodligen en dum fråga, men hur har du fäst träbitarna?

    1. Inte alls en dum fråga Henrik. Nu får jag känna mig som Martin Timell och förklara att jag använt ett monteringsklister av den segare sorten. Funkade mycket väl, men krävde lite extra handpåläggning för att fastna på ett par ställen där de sattes upp som en del av taket.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Jag erbjuder kommunikationstjänster samt inrednings- och trädgårdsdesign som bidrar till att stärka ditt företagets varumärke. Dessutom: Är du privatkund och vill ha hjälp med inrednings- eller trädgårdsdesign. Välkommen!