What are you looking for?
15 november, 2014
1473 Views

Buddha som 3D-tavla

Nej! Jag är inte buddhist, men det är en religion med en livsfilosofi som jag i stort kan ta till mig. Inte minst uppskattar jag harmonin i Buddhas ansikte. Har därför samlat på mig några Buddhafiguerar genom åren, bland annat under de två Thailandsutbyten jag deltog i när jag var yngre. Just Buddhas harmoniska yttryck är ett bra inslag i sovrummet (om man vill ha harmoni i sängkammaren vill säga). Istället för att ha väggarna fulla med porträtt på släktingar som tittar ner på en där man ligger i sängen är det liksom behagligare att se ett stillsamt leende från Buddha.

Gamla ramar som legat på mina föräldrars vind i minst 40 år sitter nu monterade på väggen och på små hyllor, målade i samma färg som bakgrundsfärgen, står två buddhor. Jag har alltså skapat mig ett slags 3D-tavlor.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Jag erbjuder kommunikationstjänster samt inrednings- och trädgårdsdesign som bidrar till att stärka ditt företagets varumärke. Dessutom: Är du privatkund och vill ha hjälp med inrednings- eller trädgårdsdesign. Välkommen!