What are you looking for?
  • /
  • Köket
  • /
  • Äntligen är mitt retrokylskåp på plats!
Äntligen är mitt retrokylskåp på plats!
31 oktober, 2014
1441 Views

Äntligen är mitt retrokylskåp på plats!

Kyl- och frysen som beställdes den 28 augusti  och som sedan försenats två gånger om har nu äntligen anlänt, dock först efter att jag använt min mer myndigare röst på telefon.

Nåväl, glädjen är stor för därmed har köket fått alla sina nödvändiga funktioner. Nu ska vi bara såga till den sista passbiten också, men det får vänta för nu ska jag åka iväg och köpa mat att fylla denna crèmefärgade härlighet med!

TAGS:
Jag erbjuder kommunikationstjänster samt inrednings- och trädgårdsdesign som bidrar till att stärka ditt företagets varumärke. Dessutom: Är du privatkund och vill ha hjälp med inrednings- eller trädgårdsdesign. Välkommen!