Rostig plåt…inomhus!

Inslag av gammal plåt inomhus är något jag sprungit på när jag varit ute och shoppat kläder. I de mer ungdomliga butikerna är kombinationen plåtvägg och jeans tydligen något som säljer bra. Ibland har jag fastnat för jeansen som säljs, men inte minst har jag fastnat för idén att inreda med gammal plåt.

I stormen Gudruns fotspår fanns bland annat ett halvt havererat uthus hos mina föräldrar. Turligt nog befann jag mig på plats för att hjälpa till med att städa upp det som det starka vindarna åstadkommit och kunde då konstatera att de gamla plåtarna som nu skulle bytas mot nya av bättre kvalitet trots allt var väldigt vackra, det vill säga rostiga och vackra. Lägg undan dem sa jag. Jag vill använda dem till något projekt i framtiden.

Tidigare i år var ”framtiden” här. Efter eget handlag kan jag stolt presentera vad jag gjort av plåtarna. Ett annat plåtbidrag från min bror och hans fru resulterade dessutom i en inbyggd tv…men det är en annan historia.