Vem bor här? Dag bor här!

Nu har programmet sänts och jag får äntligen berätta vad jag varit med om. Eftersom de som tittar på tv-programmet ”Vem bor här?” också ska få chans att sitta hemma i soffan och gissa, har vi som är med i programmet inte fått berätta för allt för vida kretsar att vi medverkar.

Jag kan summera alltihop som väldigt roligt och jag har fått nya vänner. Vi har redan setts en gång sedan inspelningen och snart är det dags igen. Isabell, Cornelia, Pär och Martin har alla speciella och fina hem som jag tack vara denna tv-produktion fått besöka.

Det har också varit mycket intressant att se hur det går till när ett tv-program blir till. Inte minst var det en mycket intressant social övning att lära känna varandra utan att ställa de traditionella frågorna, vilka var förbjudna eftersom de kunde avslöja i vilket hem man hörde hemma.

Slutligen kan också säga att jag är väldigt glad över att ha kunnat visa upp mitt hem i tv-rutan. Jag älskar mitt hem och jag är stolt över det jag åstadkommit. Därför är jag också glad för att så många fått chansen att ”titta in” hos mig i Fågelsång.