What are you looking for?
2 juni, 2017
4897 Views

Trädgårdsinspiration

Nu var det länge sedan jag gjorde något nytt inlägg på min webbsida, men jag hoppas att du som tittar in på sidan har glädje av tidigare inlägg och kan inspireras.

Gillar du det jag gör kan jag dessutom tipsa dig om att följa mig på Instagram och Facebook för där är inläggen tätare. Sök efter dagdrommar.

Här och nu vill jag dock passa på att visa dig lite framsteg i min trädgård. Nu börjar resultaten visa sig från de omplanteringar jag gjorde i höstas. Det finns fortfarande en del svarta ytor, men steg för steg växer de plantor jag redan har. Och steg för steg fyller jag dessutom på med fler och mer.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Jag erbjuder kommunikationstjänster samt inrednings- och trädgårdsdesign som bidrar till att stärka ditt företagets varumärke. Dessutom: Är du privatkund och vill ha hjälp med inrednings- eller trädgårdsdesign. Välkommen!