What are you looking for?
  • /
  • Inredning
  • /
  • Lite före och efter – möjligheter med renovering
11 april, 2016
1040 Views

Lite före och efter – möjligheter med renovering

När jag tittar på inredningsprogram där renovering står i fokus är det bildfrekvenserna mot slutet jag gillar allra mest.  Det vill säga jämförelsen före och efter. Jag tycker det är intressant att se grundförutsättningen och sedan potentialen och möjligheterna som fanns att förvandla utrymmet.

Själv har jag tyvärr inte rörliga bilder att erbjuda, men stillbilder kan förhoppningsvis vara tillräckligt intressanta. Och – nu blir det återblickar i det arbete jag utfört när jag gjort mitt hus till mitt hem.

Börjar med före och efter i hallen.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Jag erbjuder kommunikationstjänster samt inrednings- och trädgårdsdesign som bidrar till att stärka ditt företagets varumärke. Dessutom: Är du privatkund och vill ha hjälp med inrednings- eller trädgårdsdesign. Välkommen!