What are you looking for?
  • /
  • Uthusen
  • /
  • Sveriges lyxigaste planteringsbänk
28 oktober, 2015
2986 Views

Sveriges lyxigaste planteringsbänk

Ett måste för en äkta trädgårdsbod är att där finns en planteringsbänk. Nu finns det i och för sig färdiga att köpa i handeln, men jag tycker att det är roligare att bygga själv. Och den variant jag byggt tror jag inte finns att köpa någon annanstans, för jag drog till med lite ytterligare koppar.

Det kan ju verkar onödigt lyxigt att lägga koppar som underlag för en planteringsbänk. Faktum är att jag hade inte gjort det valet om det inte varit så att jag fick bitar över från bygget av köksbänken.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Jag erbjuder kommunikationstjänster samt inrednings- och trädgårdsdesign som bidrar till att stärka ditt företagets varumärke. Dessutom: Är du privatkund och vill ha hjälp med inrednings- eller trädgårdsdesign. Välkommen!