What are you looking for?
  • /
  • Uthusen
  • /
  • Sveriges lyxigaste planteringsbänk
28 oktober, 2015
1936 Views

Sveriges lyxigaste planteringsbänk

Ett måste för en äkta trädgårdsbod är att där finns en planteringsbänk. Nu finns det i och för sig färdiga att köpa i handeln, men jag tycker att det är roligare att bygga själv. Och den variant jag byggt tror jag inte finns att köpa någon annanstans, för jag drog till med lite ytterligare koppar.

Det kan ju verkar onödigt lyxigt att lägga koppar som underlag för en planteringsbänk. Faktum är att jag hade inte gjort det valet om det inte varit så att jag fick bitar över från bygget av köksbänken.


2 Responses

  1. Helena

    Vilket fint planteringsbord! Inte bara det att du använt dig av koppar, utan helheten. Avundsjuk trots att jag har ett ganska rejält planteringsbord, men det står utomhus och är utsatt för väder och vind. Trä i olika kulörer gör sitt till, även om det bara är en liten detalj i helheten. Du har lyckats skapa något väldigt fint! Jag gillar dessutom återbruk och imponeras av människor som använder sin fantasi till att skapa nytt av gammalt.

    1. Måste erkänna att jag problemet med ett så här vackert planteringsbord är att jag nästan drar mig för att använda det. Åtminstone har det blivit så inledningsvis, men en vacker dag ska det komma till härlig och jordig användning.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Jag erbjuder kommunikationstjänster samt inrednings- och trädgårdsdesign som bidrar till att stärka ditt företagets varumärke. Dessutom: Är du privatkund och vill ha hjälp med inrednings- eller trädgårdsdesign. Välkommen!