What are you looking for?
15 oktober, 2015
1440 Views

Trädgården växer fram

Förlåt mig för glesa inlägg på bloggen, men om du undrar över hur det går här i Fågelsång kommer nu en liten uppdatering.

Jag har ägnat en del tid under sensommaren och hösten till att gräva nya rabatter. Dels ligger det i min vision om hur trädgården ska se ut, dels har jag ett behov av att utöka mina rabatter då tidigare inköpta växter har börjat växa in i varandra.

Jag börjar med den nya rabatten på framsidan av huset. Den ser möjligen lite tråkigt kantig ut, men tanken är att successivt utöka rabatten och då blir förhoppningsvis helheten bättre.

Som vanligt när man gräver rabatter i Fågelsång krävs det tålamod med att få bort sten för att få plats med bättre jord för växterna att etablera sig i. Det är tidskrävande, men kommer att betala sig i längden.

Återkommer om rabatt nummer två…

Related Post

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Jag erbjuder kommunikationstjänster samt inrednings- och trädgårdsdesign som bidrar till att stärka ditt företagets varumärke. Dessutom: Är du privatkund och vill ha hjälp med inrednings- eller trädgårdsdesign. Välkommen!