What are you looking for?
2 augusti, 2015
1580 Views

Premiäreldat i utomhusspisen

Efter att jag äntligen hittat ett par gamla rökrör har det gått att slutföra mitt projekt med utomhusspisen. Grannen Paul ställde upp igen och utförde svetsarbetet. Måste lära mig det där en dag för det verkar kul.

Hantera en vinkelslip kan jag dock. Kapade till en plåt att lägga i botten och borrade några lufthål. Den är kanske för tunn, men några brasor ska den klara innan jag hittar ett tjockare material.

Var nöjd med att tända den första elden och se idén förverkligad. Konstaterade dock att jag måste jobba vidare med att få röken att endast gå i skorstenen. Får se hur vi löser det…

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Jag erbjuder kommunikationstjänster samt inrednings- och trädgårdsdesign som bidrar till att stärka ditt företagets varumärke. Dessutom: Är du privatkund och vill ha hjälp med inrednings- eller trädgårdsdesign. Välkommen!