What are you looking for?
 • /
 • Köket
 • /
 • Inredningsreportage på gång
27 februari, 2015
3536 Views

Inredningsreportage på gång

Har haft besök av Johanna och Lina som arbetar med att göra reportage till inredningstidningar. Eftersom jag ville att mitt hem skulle se extra fint ut köpte jag på mig frukt, grönsaker och blommor att dekorera med. Var och när reportaget dyker upp är ännu oklart, men jag är förvarnad om att det ibland kan ta mer än ett år. Med risk för att det tar så lång tid delar jag med mig några egna bilder från min grönsaks-pimpning av köket.

…Nu måste jag nog laga lite mat innan grönsakerna blir för gamla!

 


4 Responses

 1. frank rossi

  dag det är så trevligt att se ditt arbete erkänns av inredningsmagasin . grattis !

  1. Thank you Frank! That is exactly how I feel about it. The evidence of that I’ll have done something nice.

 2. Scott klein

  looks great Dag!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Jag erbjuder kommunikationstjänster samt inrednings- och trädgårdsdesign som bidrar till att stärka ditt företagets varumärke. Dessutom: Är du privatkund och vill ha hjälp med inrednings- eller trädgårdsdesign. Välkommen!