Pallar till köksön

Har länge drömt om att ha en köksö där jag kan sitta och njuta av både mat och dryck. Ser också framför mig hur mina gäster ska kunna slå sig ner och ta en öl medan jag fixar med maten.

Eftersom jag är lite noga med det här med inredning har det dock tagit mig lite tid att hitta den perfekta barpallen, vilket inneburit att jag varit innehavare av en köksö i mer än tre månader utan att kunna nyttja den på grund av brist på möbel för rätt sitthöjd.

Med lite bildgooglande hittade jag till slut den optimala pallen på Hässleholms Möbelaffär och faktum är att de till och med är snyggare i verkligheten än på bild (dvs nätdejtarens våta dröm). Och inte nog med att jag är nöjd med hur de ser ut, de är dessutom funktionella eftersom de är snurrpallar med justerbar höjd.

Inga vänner att laga mat till denna kväll, så jag bjuder mig själv på en god öl. Skål!