Längtar efter kyla

Det är inte ett foto på förslag till hur du kan pryda dina blomsterlådor och krukor. Det här är ett foto på det enda kylskåp jag har levt med under de senaste veckorna.

Ganska tidigt under min köksrenovering gick det gamla kylskåpet sönder och jag har därför börjat använda svala platser utomhus för att förvara mina matvaror. Detta sätt att förvara mat och inneburit att mina matinköp blivit ganska begränsade.

Sedan höstkylan slagit till ställer jag ut maten på trappan. Detta har grannkatten upptäckt och därmed har maten fått flytta upp i en väggampel.

Leveransen av kylskåpet jag beställt har dragit ut på tiden. Först gällde vecka 39 och därefter vecka 41. I vecka 41 fick jag besked om att fabrikstillverkningen hade fortsatta problem och att leveransen istället sker i vecka 44.

Nu är vi äntligen inne i vecka 44…och jag ser fram emot att kunna göra ett normalt matinköp igen och därmed äntligen få ett fullständigt kök.