What are you looking for?
23 oktober, 2014
1442 Views

Berättelsen om ett kök

Jag tänkte ta er med på en resa från tanken om ett kök till att köket verkligen står där. Eller rättare sagt; jag börjar bakifrån. Idag är köket i stort sett klart. Det har tagit sin tid, men då har jag också – med stor hjälp av min händiga pappa – byggt köket på egen hand. Förebilden har varit ett foto på ett italienskt lantkök ur en bok jag fick i present redan 1996. Just nu saknas kyl och frys, tre lampor och ett draperi, men efter många timmar är det som sagt nästan klart och det känns inte bra – det känns väldigt, väldigt väldigt bra!

Jag erbjuder kommunikationstjänster samt inrednings- och trädgårdsdesign som bidrar till att stärka ditt företagets varumärke. Dessutom: Är du privatkund och vill ha hjälp med inrednings- eller trädgårdsdesign. Välkommen!